C5 Hosting

Basic modul
149,-
Advanced modul
475,-
Projekt - ubegrænset antal brugere
599,-
 
Løn - ubegrænset antal brugere
799,-
 
E-Handel - eHandel1 + eHandel2 + eHandel3
699,-
 


Hosted C5 betyder
-  At du lejer din software licens hos IT-Terminalen.
-  At IT-Terminalen står for driften af dit økonomisystem.
 
Dine fordele er store
-  Spar penge på licenserne, du skal ikke investere i at eje dem, og vi sikrer vedligeholdelsen.
-  Slip for bekymringer om driften af dit økonomisystem.
-  Din forhandler har ekspertviden om dit økonomisystem.
-  IT-Terminalen sikrer drift, back-up m.m. af dit økonomisystem, så dine data er i sikkerhed.
-  Spar tid på intern support.

Hvad er hosting
Ordet hosting kommer af ordet "host" som betyder "vært". I denne forbindelse betyder hosting, at vi er "værter" for din IT. At vi opbevarer dine data sikkert og passer på dem for dig. At vi tager backup af det hele. At vi stiller de bedste og nyeste programmer til din rådighed. Faktisk kan man sige, at vi er din eksterne IT-afdeling på de områder, hvor du vælger vi skal være det. Og du betaler kun for det du får.
Du kan godt vælge kun at få hostet dele af dit IT, f.eks. et økonomistyringssystem, eller dine mails, men de fleste vælger at outsource alt deres IT. Så har du ikke længere egne servere stående, og er helt uafhængig og kan logge på dit system hvor som helst og når som helst, der skal bare være internetadgang. Vores support besvarer de spørgsmål du måtte have, og løser de problemer der kan opstå undervejs.

 

Hvorfor IT hosting
Lad os gøre det vi er gode til, så kan du bruge din tid på at fokusere på din forretning – kort sagt, der er noget at komme efter!
IT-hosting er en måde at reducere dine IT-udgifter på. Du slipper for at investere i servere, eksterne konsulenttimer, dyre licenser, tid der går med intern support, de svære hardware indkøb og de mange ressourcer - alt det klarer vi nemlig for dig.
Prisen er en fast månedlig pris pr. bruger, og dermed bliver IT en fast overskuelig post i budgettet – og ikke en variabel udgift med kedelige overraskelser. Og så er det vores ansvar at din IT kører som den skal.

 

Sov roligt om natten
Der tages backup af alle dine data, og det gøres 1 gang i døgnet. Datacentrene er bygget til at kunne klare lidt af hvert. De er brandsikre, vandsikre og låst grundigt af. Og for at gå med livrem og seler, er der flere datacentre, som overlapper hinanden - 24 timer i døgnet.

Det betyder, at du kan sove roligt om natten og fokusere på din egen forretning om dagen, mens vi passer på din IT.