Uniconta-III

evision ecommer og Uniconta
 

Dato: Tnsdag, den 19. september 2019
Tid: 09:00 - 12:00
Sted: Hangar 2, Flyvestation Værløse, 3500 Værløse
Pris: Gratis

 

Kom med til årets evision og IT-Terminal event

Vi nærmer os forårets store Uniconta-ecommerce event, og du er inviteret!

Bag arrangementet står IT-terminalen, Evision ecommerce, Dataløn og Uniconta. I løbet af seancen vil I få indsigt i det nye økonomisystem Uniconta og hvordan det integreres med evision ecommerce.  

Arrangementet afholdes på Værløse flyveplads blandt flotte veteranfly og rekvisitter fra Anden Verdenskrig. Disse vil danne rammerne for vores networking event, hvor vi vil åbne debatten for hvad fremtidens ecommerce vil byde på. Herefter vil der være mulighed for at se nærmere på den spændende udstilling. 
På dagen vil du:

  • Få indsigt i Unicontas system
  • Opleve fremtiden indenfor ecommerce
  • Høre hvordan evision ecommerce integreres effektivt i Uniconta
  • Blive vist rundt på Værløse flyvestation af tidligere soldat

 

Ecommerce Networking i unikke rammer

På  eventet vil du få mulighed for at møde medarbejdere fra IT-Terminalen, evision ecommerce, dataløn og Uniconta, og der vil være rig mulighed for at falde i snak om hvordan du optimerer din forretning. Undervejs vil der være pauser og forfriskninger.

Under arrangementet vil du også få indsigt i hvordan Uniconta og evision ecommerce takler ecommerce, og hvordan de to systemer integreres effektivt med hinanden for at skabe en optimal  webshop.

Dagens program d. 19/9 2019 9-12

Til årets arrangement vil vi høre Erik Damgaard fortælle om fordelene ved økonomisystemet Uniconta og hvorfor det er et strategisk valg for din virksomhed. Mikael Boutrup fra IT terminalen vil starte ud med at give et overblik over hvad systemet kan, og Bertram Paaskesen fra evision ecommerce vil fortælle om, hvordan du opbygger en moderne fjerde generations e-handelsløsning med Uniconta som hjertet i systemet.

09:00 Velkomst
09:10 Introduktion til Uniconta, Mikael Boutrup
10:10 Pause
10:30 Evision ecommerce indbygget i Uniconta, Bertram Paaskesen
11:30 Spørgsmål 
12:00 Forfriskning 

Vi ser frem til en spændende dag, og håber på at se mange af jer fra det danske ecommerce netværk samt andre interesserede.

Følg med i vores arbejde

Husk at følg vores Facebook og Instagram, hvor vi jævnligt opdaterer med lærerige videoer og blogindlæg om ecommerce, og hvor vi deler viden om hvordan du kan skabe den bedste webshop. Vi vil også omtale de spændende løsninger vores system skaber for vores kunder. Samtidig kan du se mere om vores solide partner netværk, hvor du kan finde den bedste ERP- eller CMS-partner til din forretning.

Instagram: @evisionecommerce

Facebookhttps://www.facebook/evisionecommerce

 

Klik her for tilmelding

ook.com/EvisioneCommerce/
www.evision-ecommerce.com